Over ons

 

Over ons

Smits Grondwerken & Cultuurtechniek, gevestigd in Mierlo, staat bekend als een vooraanstaand bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt op het gebied van grondwerken, cultuurtechniek, machineverhuur en sloopwerkzaamheden. Met een modern machinepark en een toegewijd team van professionals zijn we gevestigd als een betrouwbare partner in de regio.

Met ons moderne machinepark zijn we in staat zijn om diverse projecten aan te pakken. We beschikken over graafmachines variërend van 1 tot 10 ton, uitgerust met een scala aan aanbouwdelen om aan specifieke behoeften te voldoen. Daarnaast hebben we shovels met een capaciteit van 2 tot 7 ton en tractoren met dumpers, waardoor we flexibiliteit bieden bij verschillende opdrachten.

Daarnaast bieden we ook containerverhuur in verschillende maten, variërend van 10, 12, 15 en 30 m3, waardoor we een passende oplossing kunnen bieden voor afvalverwerking bij diverse projecten. Naast ons uitgebreide machinepark leveren we ook diverse soorten zand en grind, waardoor we een complete service kunnen bieden aan onze klanten.

Wat Smits Grondwerken & Cultuurtechniek onderscheidt, is de focus op veiligheid en professionaliteit. Alle werknemers van het bedrijf zijn in het bezit van een VCA-certificaat, wat aangeeft dat ze getraind en bewust zijn van de veiligheidsnormen in hun vakgebied.

Kortom, Smits Grondwerken & Cultuurtechniek is niet alleen een bedrijf met een indrukwekkend machinepark en diverse diensten, maar ook een bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid in al onze activiteiten.