Machineverhuur

 

Machineverhuur

Wij beschikken over een modern machinepark dat voldoet aan diverse behoeften op het gebied van bouw, infrastructuur en grondwerken. Met een breed scala aan machines en aanbouwdelen bieden we op maat gemaakte oplossingen voor allerlei projecten, van kleinere klussen tot grootschalige opdrachten.

Onze graafmachines variëren in grootte van 1 tot 10 ton en zijn uitgerust met diverse aanbouwdelen, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor verschillende graafwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven, het uitgraven van funderingen en het egaliseren van terreinen. Daarnaast hebben we shovels met een capaciteit variërend van 2 tot 7 ton, die ideaal zijn voor het verplaatsen van materialen op bouwplaatsen of voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Voor het transporteren van materialen beschikken we over tractors met dumpers, die efficiënt en betrouwbaar zijn bij het vervoeren van grond, puin, grind en andere bouwmaterialen over korte en middellange afstanden.

Daarnaast bieden we ook containerverhuur aan, met een assortiment aan containers van verschillende groottes, variërend van 10 tot 30 kubieke meter. Deze containers zijn geschikt voor het opslaan en afvoeren van bouwafval, puin, groenafval en andere materialen, waardoor een opgeruimde en georganiseerde werkplek gegarandeerd is.

Onze moderne machines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Bovendien staan onze ervaren en deskundige medewerkers altijd klaar om advies te geven en te assisteren bij het kiezen van de juiste apparatuur voor uw specifieke projectbehoeften. Met onze machineverhuurdienst streven we ernaar om uw project soepel en efficiënt te laten verlopen, van begin tot eind.